Здравейте!

Добре дошли в сайта ми.

Радвам се, че установяваме контакт, макар и индиректно по интернет. Наричат ме „човека чудо”, „феноменалният Божидар Караджов”, медиите – печатни и телевизионни постоянно ме търсят за консултации и пророчества по един или друг повод. Но в действителност аз съм обикновен млад българин на 33 години, който в ежедневието си по нищо не се отличава от Вас.

Вярно е, че притежавам необичайна дарба, но дали е дар свише, отговорност или съпричастност с болката и щастието на околните, е въпрос на гледна точка. Чувствам се богат с многото приятели и хора, които ме познават, тъй като в решаващия момент съм откликнал на техния зов за помощ и съм бил единствената им надежда и правилен ориентир да открият любовта, щастието, да съхранят своят живот и здраве.

Не съм изпадал в кома, нито съм претърпявал злополуки. Родил съм се със способността да прониквам във времето и да черпя знания от канали, недостъпни за повечето хора. От 11 години не спирам да помагам и да разкодирам информацията, заложена у нас.

Всеки е способен да променя съдбата си с около 20 % и да я насочи в желаната позитивна посока. И именно тук е силата на ясновидството – да се подпомогне процеса на правилния избор.

Притежавам дарбата да предсказвам и да виждам бъдещето на конкретен човек. Това е безпроблемно за мен, но и много отговорно. Не чувам гласове и не долавям картини, а получавам подробна информация за личността под формата на мисъл. Но може би така трябва да бъде!? Нали в Библията е написано: „В началото бе словото”. Всъщност колко малко знаем за него!

Основният въпрос, който вълнува мнозина, е как прозирам в бъдещето. Това е тайна. Иначе моят живот е като на всеки млад човек – грижа за деца, за дом, за семейство, много приятели. Веселя се, смея се, обичам да съм сред хора. Нищо човешко не ми е чуждо.

Всеки има някаква дарба и е предопределен за нещо. Моята е да помагам, като информирам в аванс за нещата, които могат да се случат или да се избегнат.

Да прониквам в бъдещето е нещо, което правя неволно и с лекота. Умея да изчиствам негативната енергия - тя е като фон в нас или около нас, който веднага долавям. В доста от случаите ние сами трупаме в себе си отрицателни емоции, мисли и блокираме щастието, любовта и късмета си. Мием всеки ден своето лице, тяло, а какво правим за нея – за душата? Тук не включвам случаите, когато чуждата злоба, завист и простотия затлачват нашия късмет и блокират благоденствието и берекета ни. За съжаление има хора, които умишлено предизвикват негативни обрати в нашия живот. Кога боли повече ли? И в двата случая.

Ако не успеете да се справите сами, трябва да потърсите съдействие на хора като мен. Моят житейски принцип е: Ако не можеш да помогнеш, то поне не вреди.

Ако нещо не е в моята компетентност, не се захващам с него. Отказвам да прилагам каквито и да е процедури, които могат да навредят на някого или са против свободната му воля. Информацията, която мога да дам за определен човек, е с точност 80%, като приоритет е здравето на всеки. 20-те променливи процента са във Вашите ръце - в зависимост от прякото действие или бездействие на конкретния човек, животът му се обръща в една или друга посока. Няма въпроси, по които да не мога да дам информация, независимо дали са свързани с любов, работа, бизнес, бъдеще... Има път, който трябва всеки да извърви. Щом е начертан, мога да го проследя.

Обикновено при лична среща не искам да знам нищо за човека – не питам и не желая коментари. Нужни са ми единствено трите имена, датата и годината на раждане. Това ми е предостатъчно, за да почна да говоря за всичко, което касае личността, застанала пред мен. Не работя с нумерология, не съм и астролог. Аз съм ясновидец.

Ако предпочитате да получите отговор без личен контакт, а по е-mail, е желателно да ми изпратите и снимка. Дори и от дистанция мога да Ви бъда полезен.

Религия, пол, убеждения нямат никакво значение за мен. Всички сме равни пред Господ Бог и сме гости на Земята. Целта е да живеем в един по-добър и чист свят - да не пропиляваме и похабяваме живота си. Да не страдаме и грешим толкова, а земния ни път да е по-смислен - такъв, какъвто самите ние разбираме и желаем. Да бъдем себе си, да живеем в хармония с природата, с околните и със самите себе си е постижимо чрез една навременна консултация с човек, който притежава0 моите способности.

А след постигането на баланс ще изпитате чувството, наречено любов. При подобна позитивна кондиция нищо не е в състояние да Ви навреди, с изключение единствено на Вас самите.

Благодаря Ви, че направихте този контакт с мен, защото в света нищо не е случайно. Така е трябвало да се случи и да се кръстосат пътищата ни.

Бъдете живи, здрави, обичани и благословени!

Божидар Караджов